ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

15η αγωνιστική Πρωταθλήματος Α1

Άρης-Οσφπ -5,5(betfair,betoto):
Το ντέρμπι της αγωνιστικής και το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Οσφπ παίζει τη μισή πρώτη θέση της regular στο Παλέ και την άλλη μισή στο παιχνίδι με τον Παο. Θυμίζω πως έχει χάσει με 17 πόντους από τον Παο και για να έχει τύχη πρέπει να πάει με μια νίκη παραπάνω στο μεταξύ τους παιχνίδι. Δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τσίλντρες, ο Μπουρούσης έχει δεδομένο πρόβλημα και ο Τεόντοσιτς αμφισβητείται έντονα. Ωστόσο, ο Οσφπ έχει υπεροπλία στο ρόστερ του απέναντι σε αυτό του Άρη, ο οποίος είναι και στη χειρότερη φετινή στιγμή του, αγωνιστικά και ψυχολογικά, με τους 2 αμερικάνους να είναι υπ' ατμόν. Το Παλέ δε νομίζω πως θα είναι γεμάτο, λόγω ημέρας και ώρας, ελέω Αντ1 και Λόλας...αλλά θα είναι Παλέ. Τέτοια παιχνίδια ψυχολογίας πάντως, θεωρώ πως ο Ματσόν μπορεί να τα πάρει. To 2,70 πάντως στη νίκη θεωρώ πως είναι καλό στοιχηματικά...
Αιγάλεω-Μαρούσι -6,5(betfair)-7,5(betoto):
Το Μαρούσι είναι πολύ ανεβασμένο και με ψυχολογία στα ύψη μετά και τη νίκη επί του Παο. Θα τα δώσει όλα για να σκαρφαλώσει όσο είναι δυνατό στη βαθμολογία για καλύτερη εκκίνηση στα play-offs. Τέτοια παιχνίδια πρέπει λοιπόν να τα παίρνει, απέναντι σε μια ομάδα φιλότιμη, πλην μπερδεμένη με τόσες αλλαγές στο ρόστερ της. Πιστεύω πως το Αμαρούσιο θα κερδίσει πάνω από 6,5 πόντους.
Παοκ-Τρίκαλα +12,5(betfair)+13,5(betoto):
Ο Παοκ είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Οι Γκρέγκορι και Ντιαρά αποχωρούν μάλλον μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Ο Παοκ έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο 2ο γύρο και η άπψή μου είναι πως δεν μπορεί να μπει play-offs. Θα δυσκολευότανε αν δεν είχε τα διοικητικά προβλήματα, αλλά τώρα πια νομίζω είναι απίθανο. Να μπλεχτεί σε σενάρια υποβιβασμού είναι εξίσου απίθανο(μάλλον πιο απίθανο), καθώς πρέπει Αελ-Τρίκαλα και Αιγάλεω να κάνουν 6-7-5 νίκες αντίστοιχα και ο Παοκ να μην κερδίσει από τώρα και ως το τέλος του πρωταθλήματος. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τα Τρίκαλα προσπαθούν τα παιχνίδια και ίσως σήμερα να πηγαίνουν για έκπληξη. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει ο Παοκ, αλλά με το Δρόσο και με τόσους παίχτες δικούς του, οι οποίοι περιμένουν με ένα θαύμα να πληρωθούν...δε ξέρουμε μήπως γίνει στο παλατάκι το θαύμα! Αν σας αρέσουν πάντως οι θεωρίες στησιμάτων...10 μονάδες δίνει η νίκη Τρικάλων στην betoto.
Αεκ-Αελ +11,5(ΟΠΑΠ,betoto) +10,5(Betfair):
Η ΑΕΚ είναι η πιο περίεργη ομάδα στην Α1. Δεν έχει απλώς μεταπτώσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά μπορεί να είναι διαφορετική ομάδα από ημίχρονο σε ημίχρονο. Η ΑΕΛ έχει 2,5 παίχτες, τον Μέχια, τον Φράνσις και τον Κόμματο(αυτός είναι ο μισός στα καλά του). Ωστόσο, είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου για ΑΕΛ. Σημαντικό στοιχείο είναι πως το παιχνίδι θα γίνει στο άδειο γήπεδο του Σπόρτιγκ, λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ. Πιστεύω πως θα είναι ντέρμπι, αν και σαφέστατα φαβορί είναι η ΑΕΚ. Θα ποντάρουμε όμως στο +11,5, ακόμη και στο +10,5.
Παο-Κολοσσός +25,5(ΟΠΑΠΑ) +21,5(Betfair)+23,5(betoto):
Ο Παο θα κερδίσει έυκολα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως θα κερδίσει και πάνω απο 25,5 ή 21,5 πόντους. Δε θα πόνταρα σε αυτό το παιχνίδι.
Καβάλα-Πανιώνιος -4,5(Betfair)-5,5(betoto):
Και σε αυτό το παιχνίδι, βάσει ρόστερ και εμπειρίας, υπάρχει φαβορί και αυτός είναι ο Νιόνιος. Η Καβάλα ωστόσο είναι μαχητική ομάδα και έχει ανανεώσει το ρόστερ της σε μεγάλο βαθμό, παίρνοντας ένα 3-4, τον Μάρτιν και ένα καλό 1, τον Λιθουανό Γκούστας. Θα είναι αμφίρροπο το παιχνίδι. Αν πρέπει να το παίξουμε όμως, θα παίξουμε την απόδοση της νίκης της Καβάλας στο 2,55 στην betoto και 2,74 στην betfair.
Ολύμπια-Αντ1 -4,5(ΟΠΑΠ) -5,5(Betfair)-6,5(betoto):
Η Ολύμπια δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο φαίνεται αν δει κανείς τη βαθμολογία. Ο αρχικός στόχος της ήταν τα play-offs και δε θα μου φανεί περίεργο ακόμη και αν τελικά το καταφέρει στο τέλος, λόγω και του εύκολου προγράμματος που έχει στο 2ο γύρο. Αν όμως θέλει να τα καταφέρει, αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια κλειδιά. Ο Αντ1 έχει καλύτερη ομάδα και η ψυχολογία του είναι στα ύψη. Όμως δε νομίζω πως θα περάσει αέρα από όλες τις πονηρές έδρες. Και η Λάρισα είναι μία από αυτές, ιδιαίτερα όταν παίζει η Ολύμπια. Θα πάω με τους Θεσσαλούς, ακόμη και για νίκη με 2,70 να πληρώνει στην betoto και 3,15 στην betfair.

4 σχόλια:

Cotsos είπε...

1/7
Κλαρκ θυμίζεις...

doxale είπε...

Cotso kalwshl8es!
Pantws den edwsa 7 shmeia.H analysh twn agwnwn htan nomizw swsth peran tou amarousiou.
Edwsa 3 shmeia...marousi ael kai olympia.Hr8e to 1 apo ayta.Ola ta alla paixnidia e3elixthkan opws ta eixame provlepsei.
Ton de Paok-emmesws plhn safws-ton diname(allwste ston Salpi to eipa kai ligo prin 3ekinhsei o agwnas kai mporei na to epivevaiwsei).
Steile mail na se valw stous synergates!

Cotsos είπε...

cotsos8@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Emeis dinoume simeia tou 6 les kai einai 1.20... Kai paw ka to paroliazw me ena karo malakies, gamwto ena na evgaine tha piana 1-3k aneta. Free Salpi, afiste me epitelous na paizw osa thelw sta 0-0 tis agapimenis mou Prevezas. Next agwnistiki, Preveza-Doxa, min perimenete na to dwsw, to 0-0 tis Prevezas to paizoume apla panta. Kai mesa ston Eordaiko tin Kiriaki sto eks'anavolis.