ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Καινούργια αρχή...


Επειδή είναι κρίμα σε καιρούς κρίσης να μην δίνουμε ψωμάκι στον κόσμο που δυσκολεύεται, αποφάσισα να επανεκκινήσουμε την λειτουργία της Σχολής. Παρακαλώ να συνεχίσουμε με παρρησία και όχι με ανεδαφικές εμπνεύσεις και να προσπαθούμε τουλάχιστον να εξηγούμε τι παίζουμε. Εντάξει, δεν μπορεί να αναλύουμε όσο ο Σάλπι, αλλά γράψτε δυο λέξεις ή τουλάχιστον εξηγήστε πως το είδατε στο όνειρό σας. Θα προσπαθήσουμε λίαν συντόμως να επαναφέρουμε το σύστημα των credits που άνοιγε στο excel. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτο το κομμάτι, είναι παραπάνω από δεκτή η βοήθειά του...Για να μπορούμε απλά να συνεννοούμαστε, θα έλεγα να βάζαμε κάπως σε φάση 10 ευρώ το credit στο περίπου για να μπορούμε να εξηγήσουμε και πόσο πιστεύουμε ένα ματς. Προφανώς κάποιοι μπορεί να παίζουν και παραπάνω απο 30 ευρώ ένα ματς ή ένα παρολί (τα 3 credits δηλαδή που θα είναι το μέγιστο) ή και λιγότερα από 1 ευρώ (το 0,1 credit δηλαδή που θα είναι το ελάχιστο) αλλά τουλάχιστον θα έχουμε στο μυαλό μας πόσα λεφτά θα ήμασταν διατεθιμμένοι να παίξουμε ώστε να δίνουμε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν πόσο πιστεύουμε ένα σημείο. Όλοι ξεκινούμε προφανώς από 0 credits και πάλι και πηγαίνουμε σε θετικό ή αρνητικό πρόσημο.

Ξεκινώ με αυριανά παιχνιδάκια:
Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη 2 2,70 στον ΟΠΑΠ 0.5 credit: Η Στουτγάρδη μπορεί να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες της, αλλά και η Νυρεμβέργη δεν με πείθει. Βλέπω σκορ 1-2 ή 1-3.

Κάρντιφ-Μπλάκπουλ Χ 3,25 στον ΟΠΑΠ 0.5 credit: Ισόβαθμες και παρότι η Κάρντιφ έχει το 3/3 στην έδρα της, η Μπλάκπουλ είναι σκληρό καρύδι. 1-1 τελικό σκόρ.

Μπάρνσλεϊ-Ιπσουιτς 1 2,15 στον ΟΠΑΠ 0.5 credit: Παίζει μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα με μια αφορμάριστη. Το 2,15 με καλύπτει.

Γουλβς-Σέφιλντ Γου. 1 1,70 στον ΟΠΑΠ 2 credits: Εύκολος άσος με την Σέφιλντ να παραπαίει. Και από ημίχρονο αν θέλετε στο 2,20.

Κέρκυρα-ΟΦΗ 1 2,30 στον ΟΠΑΠ 1,5 credit: Γιατί να περιμένουμε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να μην πάρουμε όμορφα και ωραία 3 βαθμούς τώρα που τους έχουμε ανάγκη; Δεν έχει χάσει ποτέ η Κέρκυρα από τον ΟΦΗ. Μετράει 3 εύκολες νίκες στην σειρά!

Προς το παρόν αυτά. Ένα παρολάκι γίνονται αυτά τα 5 εύκολα.
Άντε με το καλό!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: