ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Euroleague-Top16 Day 5 part2

Πέρασαν τα 2 από τα 3 picks μας χτες, αλλά το μεγάλο pick δε βγήκε και μάλιστα καταποντίστηκε (η Ρεάλ πήρε 10 ριμπάουντς παραπάνω, αν και η Μπαρτσελόνα κέρδισε άνετα). Πάντως η EL, το μπάσκετ γενικότερα θα έλεγα, μας πάει καλά (φτου-φτου)...
Πάμε στα σημερινά με τις 2 ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται σε διαφορετικής σημασίας ματς η κάθε μία:
οσφπ-Αρμάνι +14,5 Αρμάνι 1,90 0,7 units:
Δεν είναι και το καλύτερο pick του κόσμου...για αυτό άλλωστε 0,7 units. Ο οσφπ είναι ψυχολογικά ανεβασμένος με Βουισιτς και παπαλούκα να είναι και αγωνιστικά ανεβασμένοι. H Αρμάνι βέβαια είναι καλύτερη από το περσινό πανηγύρι, αλλά τελικά ο οσφπ μάλλον θα κερδίσει. Αλλά το +14,5 είναι μεγάλο νομίζω αφού είναι ένα παιχνίδι do-or-die.
Παρτιζάν-παο 2,30 η Παρτιζάν 1 unit:
Ο παο έχει οεράσει και αν δεν χάσει 19 πόντους παίρνει κατα πάσα πιθανότητα και την πρώτη θέση στον όμιλο. Όχι οτι είναι αδιάφορος ο ομπράντοβιτς. Είπε και το εξής ωραίο:"Όποιον ρωτήσεις στο βελιγράδι θα σου πει πως είναι βέβαιος πως η παρτιζάν θα κερδίσει με 19 πόντους." Η Παρτιζάν έχει περάσει ήδη στους 8. Αν δεν είχε κριθεί θα έβαζα και 3 units στον άσσο, αλλά με 20000 τρελαμένους στην κερκίδα και ο άσσος με 6-10 πόντους διαφορά με καλύπτει να βάλω 1 unit.
Σιένα-Τσιμπόνα under 156.5 πόντους 1.90 1,5 unit και Σιένα -11,5 2 απόδοση 0,7 units:
Αυτό είναι ο ορισμός του do-or-die παιχνίδι. Η Σιένα είναι πολύ καλύτερη της Τσιμπόνα και επιπλέον θα προσπαθήσει να καλύψει τη διαφορά των 7 πόντων για καλό και για κακό. Πιστεύω πως θα είναι κλειστό παιχνίδι και η Σιένα θα δώσει βάρος στην άμυνά της. Από την άμυνά της όμως ίσως μπορέσει να καλύψει και τη διαφορά των 11,5 πόντων.

1 σχόλιο:

doxale είπε...

4/4 από τον γκουρού της Ευρωλίγκας...
13/21 στην Ευρωλίγκα συνολικά και 5.58 units πάνω...
Και αν κάποιοι πούνε πως ήμουν τυχερός με το 156 της Σιένα...ας μη βιαστούν. Στο τελευταίο 10λεπτο μπήκαν 52 πόντοι...θα ήμουν άτυχος αν δεν ερχόταν.
Λεφτά μοιράζει η σχολή!!!
Να καλωσορίσω τον Στέλιο σαοκ...έτσι το καταλαβαίνω το όνομά του τουλάχιστον...
Ναι ψηλέ μου, ναί!!!