ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Klassiki periptwsi surebet

Πρέβεζα 1X στο 1.81 (μπόιν), 1.5 units. Δεν υπάρχουν σημαντικά νέα που δεν τα ήξεραν οι books πριν βγάλουν την αρχική απόδοση. Με την πρέβεζα φαβορί και τον παναή 2.85. Ο μονος αμφίβολος ήταν ο Μαρκορά, αλλα φαινόταν ότι δε θα παίξει. Ο "γκαρασινο" δε νομίζω ότι ήταν να παίξει anyway. Η απόδοση πέφτει γιατί κάποιοι την ποντάρουν, γιατί σου λέει, Παναιτωλικός είσαι, outsider μέσα στην αποδεκατισμένη Πρέβεζα? Ναι, αλλα χωρίς τους ποιοτικούς, η Πρέβεζα άνετα μπορεί να θυμίσει Πρέβεζα από τα παλιά (προ μεταγραφών Ιανουαρίου) και να είναι ακόμα πιο "δισκαταβλιτι". Όσο και αν τρελαινόμαστε με τι φάση με Λαμία, πρέπει να δούμε το θέμα λίγο πιο σφαιρικά. Ναι, θα μας σφάξει εμάς στη Λαμία. Αν όχι ο διαιτητής, οι επόπτες σίγουρα και όλοι μαζί ένα 80-20 άνετα θα το παίξουν. ΑΛΛΑ, αν είσαι ο Εορδαϊκός, τον Παναή δεν τον φοβάσαι καθόλου? Άντε να είσαι η Δόξα, να πεις εμείς τόσα λεφτά έχουμε να δώσουμε, αν θέλουν να αρχίσουν να στήνουν, ας το κάνουν. Αν όμως έχεις πάει να βγάλεις την ομάδα σου με το ζόρι, a la Εορδαϊκός, δε μπορεί να μη λες άν περάσουν από εκεί οι "πανεδες", πως να βασιστώ ότι θα χάσουν βαθμούς σε Πυρσό η Γιαννιτσά? Δε στήνει με τίποτε ο Κωστούλας, αλλα αποκλείεται να στήσουν άλλοι γύρω του και να τα πατσίσουν μετά? Η να πει enough is enough ο Κωστούλας και να πει, 3 αγωνιστικές έμειναν, ας πάει και το παλιάμπελο?'.

Έπειτα έχεις να έρθεις στη Drama. Όσο και να ξέρεις ότι θα κανεις τα πάντα για να μη το δώσει σε Δόξα ο Fuckikos, αποκλείεται να του σκάσουν αρκετά και να το δώσει? Η να κάνει 2 x η Δόξα? Αποκλείεται με αλλα λόγια με απλά ένα x στη Drama να σε περνάει ο Παναή? Όχι, καθόλου, αν μπορεί να περάσει από Πρέβεζα. Μπείτε στη θέση των "παναιδων". Αν εμείς βλέπουμε ότι έχουν κάθε λόγο να μας παίξουν κόντρα που είμαστε 4 πάνω, ο Παναή τι πρέπει να βλέπει? Να μη βλέπει ότι και να αδικηθεί θα του πουν 'καλά μιλάς εσύ που είχες αγρινιώτες να παίζουν τι Δόξα?'? Άσε που αυτοί έχουν και τι γκρίνια, θα πουν 'δεν κέρδισες την αποδεκατισμένη πρέβεζα και μιλάς για διαιτησία? Δεν τρώμε κουτόχορτο...'. Με αλλα λόγια, αν μια πολύ καλή ομάδα που νοιώθει και η ομάδα και ο κόσμος τις(Δόξα)δίνει 2.20 μέσα σε μια ομάδα τις πλακας όπως η Λαμία και λέμε 'πως να το παίξεις, κάτι ξέρουν οι book που το βγάλαν εκεί, τότε γιατί πρέπει να μη δίνει τουλάχιστον παραπάνω ο Παναή σε μια υπαρκτή ομάδα?


Εκεί δεν ξέραν? Έπαιξα Παναή γιατί το βρήκα λίγο value. Αλλα όταν λέμε λίγο, εννοούμε λίγο. Δηλαδή ας πούμε έβλεπα true odds στο 2.50. Δηλ 40% niki του Παναή (με αυτόν τον υπολογισμό είναι 14% value το 2.85). Άρα 60% 1X. Δηλαδή στο 1.81, κοντά 9% value. Γενικά δεν είμαι υπέρ των καλύψεων, αλλα όταν έχουν μηδενικό value αξίζουν γιατί μειώνουν το ρίσκο χωρίς να μειώνεται το value. όταν έχουν θετικό value, τότε επιβάλλονται απλά (και αυξάνουν το value και μειώνουν το ρίσκο).

Μετά από αυτό το bet, αν κερδίσει ο Παναή κερδίζω 0.35 units, αν όχι, κερδίζω 0.22 units. Ο φωστήρας ο Ale αυτό θα το γράψει 1-1 στο excelofillo του...

3 σχόλια:

doxale είπε...

simasia exoun ta units pantws...
Apla vazoume kai ta picks posa einai kerdismena kai xamena...as poume, mporei kapoios na pickarei 1 ena paixnidi, kapoios allos na pickarei x kai enas tritos to 2.
Sto site 8a dinei 2 xamena kai ena kerdismeno...

Ανώνυμος είπε...

pes ta re ale

Ανώνυμος είπε...

Loipon imoun 10-21 +3.77. 1.05 units apo to x2 tis nikis, 4.55 apo to diplo kai 0.22 units apo to surebet.

Ara YTD: 13-21 +9.59 units.

Pokermon.