ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Euroleague Day 4

Σήμερα:
Οσφπ-Σαρλερουά over 150.5pts σερ απόδοση 1.90 2 2 units
Ο Οσφπ παίζει πλήρης αφού Μπουρούσης (που είχε πυρετό) και Σπανούλης παίζουν κανονικά. Η Σαρλερουά είναι η έκπληξη των προκριματικών και από τότε έχει ενισχυθεί και με τον Πορτορικανό σέντερ Σαντιάγκο. Είναι και οι δύο ομάδες που όταν βρούνε ευκαιρία τρέχουν. Ο οσφπ έχει στα παιχνίδια του μ.ο. πόντων 147 ενώ η Σαρλερουά 141. Αλλά, αυτό που πρέπει να δούμε είναι πως ο οσφπ έχει μ.ο. στα εντός 153,5 και η Σαρλερουά στα εκτός 152,5. Συν το γεγονός πως μέχρι να βγει η χρονιά ο οσφπ θα παίζει μπροστά σε κόσμο μόνο στην Ευρώπη, άρα θα θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο και θα παίρνει και ενέργεια από αυτόν, νομίζω πως συνθέτουν ένα καλο σημείο το over 150.5pts.

Παο-Εφές Πίλσεν Εφές+9.5pts σε απόδοση 1.95 1,5 unit

O Παο δεν πείθει πως μπορεί να κερδίσει εύκολα καλές ομάδες όπως η Εφές. Έχει πρόβλημα στον άσο που ο Διαμαντίδης μοιάζει να είναι μόνος του (αφού Καλάθης και Τέπιτς δεν φαίνεται να μπορούν να πάρουν μέρος στο rotation κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού), ενώ και ο Μάριτς (που προέρχεται και από τραυματισμό) δεν φαίνεται ότι μπορεί να κάνει την δουλειά του Πέκοβιτς τόσο καλά. Ο Παο φαίνεται να μην μπορεί να παίξει το pick n roll όπως πέρυσι και αυτό όφείλεται και στους κοντούς του και στους ψηλούς. Η Εφές από την άλλη πρέπει να βρει λύση στο μαρκάρισμα του Διαμαντίδη (τον οποίο πιθανολογώ πως ο Ομπράντοβιτς θα τον απαλλάξει όσο μπορέσει από το κατέβασμα της μπάλας). Έχει 2 πολύ γρήγορους guards, τον Τουντσερί και τον Αρσλάν, έχει τον Ρακόσεβιτς (ο οποίος είναι ο Ρακόσεβιτς ακόμη και με τραυματισμούς και ηλικία) και εκείνον τον ξανθό τον guard της εθνικής Τουρκίας που έκανε πολύ καλά ματς στο Παγκόσμιο, τον Γκιουλέρ και αναμένεται να πιέσουν πολύ τον Διαμαντίδη γιατί ξέρουν την γύμνια του παο στον άσο. Η Εφές έχει πολύ γεμάτο ρόστερ και με την προσθήκη του Βούισιτς έχει δυναμώσει πολύ και κάτω από το καλάθι (εννοείτε πως δεν αναμένεται ο Κροάτης να παίζει πάνω απο 15 λεπτά, αλλά η μπασκετική του ευφυία είναι δεδομένη).
Αν προσθέσουμε και το γεγονός πως περιμένω μια διαιτησία μοιρασμένη (θυμίζω, Turkish Airlines Euroleague-δολοφονικό χτύπημα Μπατιστ την προηγούμενη αγωνιστική στην Ολύμπια που έμεινε ατιμώρητο), τότε πιστεύω πως το παιχνίδι θα είναι κλειστό και θα δούμε ντέρμπι. Πάντως, οι 9,5 πόντοι μου φαίνονται πολλοί!
Επειδή ακριβώς τα ντέρμπι καμιά φορά φεύγουν, θα βάλω και 0.5 unit στο 5.95 της νίκης της Εφές στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: