ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Euroleague Day 5

Lietuvos Ritas-Cibona over 149.5 pts 1.90 1.5 unit:
Στο ντεμπούτο του Γιασικεβίτσιους στη Ρίτα έχουμε 2 ομάδες χωρίς νίκη. Να παίξουν 2 μέτριες ομάδες αργό μπάσκετ με σκοπό μόνο την νίκη; Δεν νομίζω. Βλέπω over 149.5 pts και ένα σκορ της τάξης του 85-75.

Virtus Roma-Osfp Osfp -6.5pts 1.90 1.5 unit:

Η αλήθεια είναι πως κοντράρω την Ρόμα εδώ και 2 αγωνιστικές με γνώμονα μόνο και μόνο που έχει βασικό άσο τον Darius Washington. Ήμαρτον...δεν παίζει ο Παπαλουκάς, αλλά με την υπεροχή του οσφπ στους ψηλούς βλέπω το ματς να πηγαίνει άνετα στον γάβρο. Μου αρέσει λιγάκι και το over 151.5 pts. Βλέπω σκορ γύρω στο 73-87.

olympija-Valencia OL -4.5pts 1.90 2 units:

Εντάξει..η Ολύμπια δεν έγινε ξαφνικά το φαβορί της διοργάνωσης, αλλά η Βαλένθια έχει 6 σερί ήττες στην Ισπανία, δεν έχει προπονητή (ο Πέσιτς αναλαμβάνει μετά το ματς) και γενικώς δεν είναι αξιόπιστη. Αν συνυπολογίσουμε το sold out στο νεόκτιστο γήπεδο της Ολύμπια και φυσικά το γεγονός πως έχει κερδίσει Εφές, Παο και Μιλάνο (εκτός) νομίζω πως μας δίνει την δυνατότητα να ποντάρουμε 2 units σε αυτό το ματς.

charleroi-Real Charleroia +6.5 pts 1 unit 1.95:

Η Ρεάλ δεν πείθει. Έχει μεν ρεκόρ 3-1, αλλά την Μπάμπεργκ την κέρδισε με χίλια ζόρια, από τον γαύρο έχασε με κάτω τα χέρια, κέρδισε τη Ρόμα (που όπως είπα παραπάνω έχει τον Washington βασικό άσο) και όλα αυτά παίζοντας κυρίως καλή άμυνα. Οι Βέλγοι δεν είναι τόσο κακοί. Έχουν μια δεμένη ομάδα και ζητούν την πρώτη τους νίκη. Μπορεί να κερδίσει η Ρεάλ, αλλά ο αργός ρυθμός και η άμυνα μπορεί να φέρει το ματς αυτό κλειστά και το +6.5 να μας καλύπτει.

Αύριο...
Μπάρμπεγκ-Μάλαγα Μάλαγα +2.5pts 1.95 2 units:

Εντάξει...ο Μακιντάιρ είναι τραυματίας, η Μπάρμπεγκ παλεύει όλα τα ματς και φαίνεται δεμένη και σκληρή ομάδα, αλλά η Μάλαγα έχει πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο υλικό, έχει τον Ροντριγκεζ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ήταν mvp της λίγκας και γενικά δεν μπορώ να καταλάβω την τάση να δίνεται outsider σε αυτό το ματς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: