ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

A1 25η Αγωνιστική

Μι στροφή πριν το τέλος της regular season η σημερινή με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια!
Χρονικά:

Κολοσσός-Παοκ:
Το πρώτο χρονικά παιχνίδι...την ώρα που γράφω ξεκινάει, αλλά έχω ήδη παίξει το -5,5 του Κολοσσού στο 1,72.
Ο Παοκ έκανε τη νίκη της χρονιάς με τον παο, σε ένα παιχνίδι που απλά ο παο απέδειξε πόσο ξεφτιλισμένη ομάδα είναι, αφού διαλέγει παιχνίδια με μικρές ομάδες και δεν τον χαλάει να τα χάνει κιολας. Φαντάζεστε να χάνει έτσι από τον Άρη; Ποτέ!!!
Αυτό όμως έχει εξαντλήσει τον Παοκ, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει μισό ρόστερ (ίσως και μικρότερο) και τον μέγιστο Γαλαζούλα να σταματάει το μπάσκετ λέει (;) για να αφοσιωθεί στις σπουδές του στη Νομική!
Βλέπω τον Κολοσσό (ακόμη και χωρίς Σμιθ) να κερδίζει με διαφορά άνω των 12 πόντων και απλά η νίκη του Παοκ επί του παο μας έδωσε μικρότερο handicap που θα το εκμεταλλευτούμε!
2 units στο -5,5 του Κολοσσού στο 1,72!

Αντ1-οσφπ:
Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που είναι σε κακή φόρμα (Αντ1) με μια ομάδα στα καλύτερά της. Ο Αντ1 όμως θέλει τη νίκη για να μη χάσει και την 4η θέση ενώ η άλλη ομάδα με το νικητή κόουτς, θα κάνει πειράματα προετοιμαζόμενη για play offs και Final 4!
Το 3 του Αντ1 το έπαιξα από χθες (σήμερα στο 2.80) και θα το επιλέξω με 0,5 unit και άλλο 1 unit στο +5,5 του Αντ1 στο 1,85!

Τρίκαλα-Αιγάλεω:
Το ματς της ημέρας...ο θάνατός σου, η ζωή μου!
Τα Τρίκαλα έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια να ανατρέψουν την άσχημη κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει και τα κατάφεραν εν μέρει με τις νίκες τους επί Κολοσσού στη Ρόδο και επί Αντ1 στα 2 στενά!Σήμερα, απλά θα ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν και θα κάνουν τη νίκη με περισσότερους από 7 πόντους για να σωθούν.
Με ή χωρίς Μάκη Νικολαϊδη θα πάρουν το ματς απέναντι σε ομάδα-μπουρδέλο της τελευταίες αγωνιστικές, την οποία πίστευα για υποβιβασμό από την αρχή της χρονιάς.
Τρίκαλα -6,5 στο 1,85 1 unit...

Πανιώνιος-Άρης:
Ο Νιόνιος δεν πάει ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω από την 6η θέση. Ο Άρης θέλει μια νίκη σε 2 παιχνίδια (αυτό και τα 3καλα στο Παλαί) για να πανηγυρίσει την 3η θέση στη regular. Το αξιοσημείωτο αυτής της αναμέτρησης είναι πως κατά 99% θα είναι και μια από τις 4 αναμετρήσεις των play offs. Άρα, εκτός των άλλων, νίκη του Άρη σε αυτό το ματς θα είναι κυρίως ψυχολογικό αβαντάζ. Ο Άρης δεν έχει χάσει νομίζω ποτέ στο Ελληνικό!!!
Ο Νιόνιος έχει πολλά προβλήματα (Μπάξτερ εκτός και Κένταλ, Ξανθόπουλος αμφίβολοι). Οι +3.5 στον Άρη είναι αρκετοί. Αλλά από τη στιγμή που δεν παίζει θέμα διαφοράς ο Άρης ή θα κερδίσει ή θα χάσει με πάνω από 6 πόντους. Πιστεύω πως θα κερδίσει πάντως...
Το σημείο που θα στηρίξουμε εδώ είναι το under 148.5 πόντοι στο 1,85 με 1,5 unit. Βλέπω τελικό σκορ 68-72!

Μαρούσι-Αεκ:
Οι 11,5 πόντοι αβάντζο για την αεκ μπορεί να είναι πολλοί ή και λίγοι!Εξηγούμαι...η αεκ είναι η πιο περίεργη ομάδα της Α1 (το έχουμε πει πολλάκις). Νομίζω όμως πως μετά την νίκη του παοκ επί παο ξέρουν πως μάλλον είναι εκτός play offs. Μάλλον θα λιποθυμήσει στο γήπεδο και θα χάσει πάνω από 11.5 πόντους. Αλλά με αυτή την ομάδα, ποτέ δεν ξέρεις. Το Μαρούσι θέλει όπωσδήποτε νίκη και θα την πάρει...

παο-καβάλα:
Αδιάφορο παιχνίδι...οι 25,5 πόντοι πιστεύω πως δε θα είναι αρκετοί παρότι η καβάλα είναι συμπαθητική ομάδα. Τίποτε παραπάνω...

Αελ-Ολύμπια:
Οι πεθαμένοι με τους νεκρούς...Καμιά πρόβλεψη παρότι η Ολύμπια είναι πιο κοντά στη νίκη...

6 σχόλια:

doxale είπε...

Παρολι το Κολοσσό, το under, το
+5,5 του Αντ1 και το -6,5 του
3καλου με 0,3 units στο 10,89!

Ανώνυμος είπε...

kolo toure 1st goal 0.5 unit
se 34 apodosi
to goal tha mpei me apeytheias ektelesi foul apo ta 40 metra

an oxi o nasri me shoot exo apo perioxi gia allo 0.5 unit sto 12.00
(kalipsi tou 1ou)lol.
kai 0.1 unit
paroli nasri kai rooney 1st goalsscorers

vas van

doxale είπε...

Θα αναγκαστώ να σε κοντράρω vasvan...
Rio Ferdinand στο 41 με 0.1 unit...
Για κάλυψη θα πάρω τον Scholes στο 15 με άλλα 0.2 units και επειδή έχω σιγουράκι από την Άρσεναλ...θα το παρολιάσω και με τον Adebayor στο 5 (σύνολο 75 απόδοση δηλαδή) με άλλο 0.1 unit.
Tον Adebayor μόνο του ούτε που τον παίζω γιατί πρέπει να βάλω 2 unit σε αυτόν...
Φοβάμαι λίγο τον διάολο Ρόσι...

doxale είπε...

Για το καλό...
Τελικό σκορ στο Πόρτο 1-2 στο 8.5 0.2 units και στο Emirates 1-1 στο 8 άλλα 0.2 units.
Παρολί με 68 απόδοση 0.1 units τα 2 σκορ!

Ανώνυμος είπε...

egkainiazo to 1o livebet tou site...
yparxei kapoio bonus giayto???lol
vlepo to matsaki tis arsenal kai mallon anoigei to game ki allo kai tha doume kai alla goal... sinepos:
over3,5 1.5 unit 4.4

vas

Ανώνυμος είπε...

akomi 0.5 sto 3-1 correct score 15 sto 1