ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΠΑΟΝΕ-Μολυσμένοι...

Ανοίγετε ένα καινούριο post ρε παίδες, αν θέλετε να γράψετε άσχετα και πολλά...Αντιγράφω στα ελληνικά τα σχόλια του Σάλπι σαν post πια...

0.4 units στον άσσο του "παονε". 7.75 στην expekt.
Δεν πρόκειται να έρθει και ας μην τρώμε παπά. Απλά το παίζω για 2 λόγους (στην πράξη παίζω ένα unit, αλλα με σκοπό να καλύψω αν παρουσιαστεί ευκαιρία).
Πρώτον, όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στοιχήματος που ξέρω, ο pavgeo (παυλίδης γιώργος κατά κόσμον) με παίρνει τηλ και μου ζητάει να παίξω άσσο, regardless ότι του λέω ότι δεν είναι τόσο καλο όσο φαίνεται και όταν μάλιστα μου ζητάει να καλύψει και λίγο το x, τότε δε σημαίνει βεβαια ότι κατανάγκη είναι καλο bet, σημαίνει όμως ότι θα το παίξει όλη η Drama. Εγώ σε αυτές τις καταστάσεις 'χιονοστιβάδας' (line-manipulating) έχω προϊστορία, γενικά είναι άλλη μια πρακτική για να βγάλεις λεφτά στο στοίχημα, απλά συνήθως την εφαρμόζουν συνδικάτα με πολλά λεφτά. Απλά εδώ δε χρειάζονται τόσα φράγκα για να αλλάξει η απόδοση όσα σε πιο mainstream sport και λίγκα.

Λίγο ότι είμαι μαλάκας και θέλω να ελπίζω στον άσσο. Λίγο ότι πιστεύω ότι θα το στουκάρει πολύς κόσμος. Και λίγο η ίδια η ανάλυση του game.
Δηλαδή: Η απόδοση υπονοεί τουλάχιστον 20-80 διαιτησία. Αν όχι 0-100. Άρα αν τύχει με κάποιο τρόπο (που δεν τον βλέπω, απλά λέω, πάρτε πχ να κάναν συντονισμένη επίθεση στο παρασκήνιο παναή και δόξα για να παίξει fair, καλά μη βαράτε, πρωταπριλιάτικο ήταν απλά μια μέρα μετά μπας και το πιστέψει κανεις) και παίξει 50-50, είναι "προφανέστατα" χρυσάφι ο άσος του 7.75 με την καλύτερη ομάδα.
Ας πούμε έτσι για χάριν τις συζήτησις ότι με 20-80 διαιτησία ο "παονε" έχει ένα 8% τα κερδίσει(true odds 12.5 δηλαδή).
Ας πούμε ότι 80/100 των φορων παίζουν 20-80 τα κοράκια και τις υπόλοιπες 20% παίζουν 50-50. Αν παίξουν 50-50 δεν έχει τουλάχιστον 40% (true odds 2.50) ο "παονε" για niki? Νομίζω έχει.

Άρα
0.8x0.08=0.064=6.4% (αν σφάξουν)
Και
0.2x0.4=0.08=8% (αν δε σφάξουν).
Σύνολο 14.4% για τον άσσο.
7.75x14.4%= 1.116, άρα value 11.6%.
Βεβαια δεν ξέρουμε αν έστω και τόσο συχνά παίξουν ok, αλλα νομίζω είναι αρκετά συντηρητικές οι εκτιμήσεις.

Και κάτι ακόμα. Το x κάνει βεβαίως στον ΠΑΟΝΕ και ίσως δεν "πολυχαλάει" τους διαιτητές (ανάλογα αν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να το κάνουν οπωσδήποτε διπλό ή απλά παίξουν ένα 40-60 η 30-70 και απλά σπρώχνουν λίγο). Χαλάει όμως τον Εορδαϊκό σίγουρα. Κατά βάση, ο Εορδαϊκός ίσως έχει κίνητρο να χάσει αν δε μπορεί να κερδίσει! Γιατί αν έρθουν στη Drama με 6 πόντους η Δόξα δε μπορεί να ξεκουράσει βασικούς κλπ. Γιατί να πάει με 3 μέσα στο ΠΑΟΝΕ και να δίνει λεφτά για το x? Άσε που θα πρέπει να είναι και πολλά λεφτά, γιατί δε θα μπορεί ο ΠΑΟΝΕ να αλλάξει έδρα και άρα αντίο 40k από εισιτήρια. Βεβαια θα πείτε, αν τελικά γκελάρει στη Δράμα, τότε θα βρεθεί 1 ή 2 πίσω από Παναι.
Αλλα είναι δυνατόν να φοβάται ότι ο Παναι δε θα χάσει ούτε πόντο σε πυρσό και γιαννιτσά με τους "μαντακηδες" που θα του βάλουν?

Βέβαια όλα θέμα απόδοσης είναι. Αν το x έδινε πολύ ψηλότερα, θα λέγαμε άλλα. Απλά προσπαθώ να πω ότι με τοοοοσο για τον πούτσο απόδοση στο x, πρέπει κανείς να διαλέξει άσσο η διπλό.
Διαλέγουμε άσσο και αν πάει μετά πολύ ψιλά το διπλό, μπορούμε να καλύψουμε.

Pokermon

4 σχόλια:

pokermaniacs είπε...

ola ta lefta o salpi pou dne petaei to tsigaro
alla to vazei sto stoma ke krataei to tympano
ki afto dne itane tipota

erhontai ta kalytera

pokermoniacs fan club

ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΛΠΙΣΤΕΣ είπε...

salpi anatrihiasa
san na anevikes sto isto me to tsigaro sto stoma

ise iroas gia mas

http://www.youtube.com/watch?v=_tkjmMrvarE

doxale είπε...

Πετυχημένο αυτό με τον ιστό...όντως, ούτε δουλεμένο να το είχε...

Ανώνυμος είπε...

Lol, kalo afto me ton isto ontws.

Tespa, me kati ipologismous pou ekana, an o molismenos ftasei ligo panw apo 1.70, kati se styl 1.72 prepei na einai ok ws kalipsi. Sto 1.75 einai sigoura ok, kai sto 1.80 isws to pickarw ki olas. Vevaia, ap'oti fainetai de tha ftasei, apla lew.

Pokermon.