ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Ερωτευμένοι...πιγκουίνοι η Καραβάτου με τον Κατσούλη!!!






Ενα χωριουδάκι που βρίσκεται στα σύνορα των νομών Κορινθίας και Αχαΐας, σε απόσταση 149 χιλιομέτρων από την Αθήνα και πέντε λεπτά από το κέντρο της Ακράτας, επέλεξαν για να περάσουν το Πάσχα. Επί έξι ημέρες ο επιτυχημένoς τοπογράφος και η οικοδέσποινα του «Κους-Κους», μαζί με την παρέα τους, απόλαυσαν την ηρεμία και τη διακριτικότητα που προσφέρει γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα στο Κρυονέρι, έχοντας στα πόδια τους τις γραφικές παραλίες του Κορινθιακού κόλπου.
Αν και τις περισσότερες ώρες της διαμονής τους στο...ξενοδοχείο προτίμησαν να τις περάσουν στον κήπο, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη θάλασσα (με θέα που κόβει την ανάσα), μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν.Τον τελευταίο καιρό έχουν κάτι παραπάνω από στενή φιλία, πλην όμως κανείς από τους δύο δεν έχει βγει να το...διατυμπανίσει.
Η TV περσόνα, που πριν από λίγο καιρό έκανε στενή παρέα με τον Αλέξανδρο Παρθένη, και ο μηχανικός (που είναι φιλαράκι KAI με την Κατερίνα Τσάβαλου) έφτασαν τη Μεγάλη Τρίτη στο Κρυονέρι.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τις επόμενες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας έκαναν μαζί με τους φίλους τους ελάχιστες εξορμήσεις στα γύρω χωριά, ενώ τα πρωινά απολάμβαναν-συνήθως οι δυο τους-το πρωινό στον κήπο του ξενοδοχείου με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το βράδυ της Ανάστασης το πέρασαν σε κοντινή εκκλησία, ενώ το απόγευμα της επόμενης ημέρας τούς βρήκε να πίνουν καφεδάκι πάλι στον κήπο του ξενοδοχείου.

Πηγή: Εspresso
Αναδημοσίευση: http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_6510.html

7 σχόλια:

vas van tsian είπε...

1o vima apo ton murphy
kathe mats eine telikos
o gayofu is next...
10-8 me xaraktiristiki anesi perasame to 1o giro

Ανώνυμος είπε...

xaraktiristiki anesi to les afto esi re noumero??? I apodosi prin paiksei to prwto tou match itan 17 back 17.5 lay stin bf kai twra einai 26 kai 27 antistoixa, enw idi perase kai ena giro. Anti na peseis to 12, anevike sto 27, plaka mou kaneis?
Pantws to paiksa kati psila sto 27:)))

Etsi gia na se stiriksw...

Pokermon.

Ανώνυμος είπε...

Pantws emeis oi palioi bloggers kataggeloume oti to blog exei ginei gossip-blog, meta tin teleftaia anartisi.

Pou einai ekeines oi palies kales epoxes pou ston ipookosmo milousame MONO gia stoixima??? pws mas katantisan oi neobloggers ale mou....

Aftonomoi Bloggers.

doxale είπε...

Καταλαβαίνω την ανησυχία του φίλου της στήλης για τυχόν κατρακύλισμα του blog στα μονοπάτια του κουτσομπολιού...
Σαφέστατα και δε θα επιτρέψω κάτι τέτοιο, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με ένα μέλος της σχολής, ο οποίος μπορεί να μην έχει αναρτήσει ούτε σχόλιο ακόμη, όμως είναι το μέλος apo-για όσους δεν κατάλαβαν.
Ήμασταν λοιπόν φίλε μου υποχρεωμένοι να αναδημοσιεύσουμε την είδηση αυτή, η οποία έχει συνταράξει τα κοσμικά στέκια όχι μόνο της μικρής επαρχιακής μας πόλης...

Ανώνυμος είπε...

ego pou xenogamousa tin filini giati den me vazeis???

Ανώνυμος είπε...

Pali mageia ekana re, 7-1 panw einai o murphy kai i apodosi tou epese sto 14-15.

vas van tsian είπε...

12-3 o murphy
psolia

esi ekanes ti mageia???
i ego pou ton edosa 2 bdomades prin??
exo kai o ronnie btw