ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Ημιτελικοί Α1

Για άλλη μια φορά η betoto δεν έχει βγάλει νωρίς αποδόσεις για τους ημιτελικούς του Σαββάτου και της Κυριακής.
Από expekt πάντως παίρνουμε μια γεύση για τη γραμμή των αγώνων, με τον Άρη να του δίνει αβαντάζ 16.5 πόντων και το Μαρούσι 13.5! Στα total points έχει 150.5 στο παο-Άρης και 154.5 στο οσφπ-μαρούσι!
Επίσης, στον ΟΠΑΠ έχει τον Άρη +15.5, αλλά βέβαια σε 3άδα!

Συγχωράτε με...αλλά το 16.5 σε πρώτο αγώνα play off σε σειρά 5 ματς είναι πολύ και θα το τιμήσω εφόσον δεήσει και η betoto και το βγάλει κάποτε!

Ο παο οργανώνει φιέστα με πολύ κόσμο στο γήπεδο. Οι παίχτες του βέβαια θα είναι σίγουρα πιο χαλαροί από ότι συνήθως και λόγω κούρασης και λόγω συναισθήματος και λόγω άγνοιας φόβου για το ματς. Πιστεύω πως δεν θα υπάρξει καλύτερη ευκαιρία για τον Άρη να κλέψει κάτι από τη συγκεκριμένη σειρά. Έχω επίσης μια υπόνοια πως στα ματς με τον Άρη θα γίνει προσπάθεια από το βάζελο να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος στο θέμα διαιτησίας και ενδεχομένως να ευνοήσει κατά διαστήματα (όσο δηλαδή δεν πιέζεται να χάσει ματς) τον Άρη. Βλέπω σχετικά κλειστό παιχνίδι με πολλά pick n roll από βάζελο, φόρτωμα του inside game και προσπάθεια να πλήξει τους ψηλούς του Άρη με φάουλ από νωρίς. Επίσης, πίεση στον άσσο, όποιος και αν είναι αυτός.
Ο μόνος τρόπος να κλέψει κάτι ο Άρης από αυτό το ματς είναι να δώσει βοήθειες στους ψηλούς, να κάνει αλλαγές σε όλα τα pick n roll (κάτι που ούτως ή άλλως διαλέγει να κάνει ο Ματσόν όλη τη χρονιά φέτος), να γεμίζει τη ρακέτα με τον Μπετς και στην επίθεση, ιδίως όταν θα παίζει ο Πέκοβιτς, ο οποίος αμυντικά είναι αδύναμος κρίκος του παο, και να πηγαίνει σε αργό ρυθμό και μεγάλες επιθέσεις που πολλές φορές θα καταλήγουν και σε σουτ απελπισίας λόγω της πίεσης. Το σημείο κλειδί του ματς είναι πόσο καλά μπορούν οι παίχτες του Άρη να κάνουν γρήγορο rotation παιχτών στην άμυνα-κάτι που το έχουμε δει σε ορισμένα παιχνίδια να το καταφέρνει ο Ματσόν.

Για πρώτο ματς όμως των ημιτελικών, μετά από θρίαμβο των βάζελων, χαλαρής σε γενικές γραμμές εβδομάδα προπονήσεων μετά το F4 και με δυνατότητα να πάρει εύκολα τη σειρά, αφού είναι στις 3 νίκες, ακόμη και να στραβώσει το πρώτο ματς, εγώ θα κάνω pick το +16,5 του Άρη στο 1,87 με 2 units και θα βάλω και 0,5 unit στη νίκη του Άρη μέσα στο οακα, έτσι για το μουχαμπέτι, στο 12,50.

Για ειδικά στοιχήματα και για το άλλο ματς, εφόσον αξιωθούν και βγάλουν μετά το ονειρικό F4, θα μιλήσουμε αργότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: