ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΤΣΙΑΜΠΟΥΣΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΡΑ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΜΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΚΛΑΜΑ - ΞΕΣΠΑΣΜΑ , ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ),ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΑΛΕΚΟ) ΤΣΙΑΜΠΟΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ (ΥΠΟΠΤΟ ΑΛΕΚΟ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, 12 ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ NBA ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΡΑΤΑΙΑ ΛΙΜΟΖ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 31-29(ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ), ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΑΜΠΟΥΣΗΣ (Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΕΚΑΡΑΣ), ΕΠΑΙΞΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΆΡΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΛΙΓΜΟΥΣ ΑΓΝΩΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΓΚΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ:¨

"Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ (ΕΔΩ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΟΥΡΚΩΝΕΙ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΣΤΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ".

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ: " Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΠΕ:" Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ. ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ".

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ. ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 34 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΤΣΙΑΜΠΟΥΣΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΡΑ".

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΑΜΠΟΥΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΝ ΔΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ Α.Π.Θ COLLEGE, ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ (ΜΕΓΑΛΟ) 1 ΣΤΑ ΝΤΡΑΦΤ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΟΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ, Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΡΕΑΛ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥΣ". ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ " ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. ΘΑ ΔΩΣΩ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΩ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ". ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ " ΑΕΡΙΝΟΣ "ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ, ΤΑΝΑΛΙΑΣ" -ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΑ-, "ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ"- ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΙΣΤ ΜΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ-, "ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟΣ"-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ 6,25, Κ.Α

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ, ΚΟΥΡΣΑΚΛΗ ΣΤΑΥΡΟ (Ο ΑΤΑ), ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (BELINO) KAI ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΖΑΝΤΖΙΔΗ (Ο ΜΥΘΟΣ).
Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2006 (ΧΙΑΣΤΟΥΣ), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΤΟΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ 4Χ4 ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ. 104 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΑΔΟΞΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ BELLINO ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ-ΑΤΑ- ΤΟ ΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΕΚΟΣ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ.

ΑΛΕΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ALEKO THANKS

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AMAZING APLA
MPRAVO ATA....

VAS

doxale είπε...

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος...
Βέβαια το obituary (καλά...αυτό παίζει ούτε στο google να μη το βρει τι σημαίνει ο ΑτΑ) είχε και ορισμένες ανακρίβειες (η ομάδα ήταν Τοπογράφοι και όχι του Κτηματολογίου, όπου απλά θα ήμουνα αρχηγός, κόουτς, πρόεδρος, φροντιστής και ο καλύτερος παίκτης-κάτι μου θυμίζει αυτό) αλλά νομίζω πως για άλλη μια φορά απέδειξε ο ΑτΑ πως τα καταφέρνει καλύτερα στο γράψιμο από ότι στο στοίχημα (είναι δυσλεκτικός-καταλαβαίνετε πόσο κακός μπορεί να είναι στο στοίχημα, βλ. 2 posts κάτω).
Επίσης, δεν έπαιξα καθόλου στον τελικό, αλλά όχι επειδή δεν ήμουν στα πλάνα του προπονητή (τις αλλαγές τις έκανα εγώ LOL) παρά μόνο γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την ισορροπία της ομάδας και να τους ξεβρακώσω...
Το 2ο κομμάτι βέβαια του κειμένου του ΑτΑ είναι απλά συγκλονιστικό και απόλυτα αληθινό (εκτός του ότι χιαστούς έκανα το 2005).
ΑτΑ...ένα έχω να σου πω...μπορεί τα πόδια μου να μη με αντέχουν...μπορεί να έχω βάλει και κανα 2,3 δεκάδες κιλά από τότε που με ήθελαν η Ρεάλ και ο Παο (ξέρετε πως ποτέ δε θα πήγαινα σε αυτή την πουστοομάδα), αλλά με λίγη βοήθεια από τους φίλους μου (with a little help from my friends,που λέει και το τραγούδι) θα σπείρουμε και πάλι τον πανικό στις αλάνες. Μη ξεχνάς και τις νέες προσθήκες του Javito και του Συνέταιρου, οι οποίοι θα πλαισιώσουν με νεανικό πάθος την εμπειρία τη δική μας...
Γιατί μπορεί να αγαπάμε να παίζουμε αυτό το άθλημα, αλλά πιο πολύ αγαπάμε να το διδάσκουμε...
I love this game!!!

Cotsos είπε...

Ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό ότι ο ΑτΑ θα αργήσει να ξαναγράψει μιας και ετοιμάζει ένα νέο διθυραμβικό κείμενο αυτή τη φορά για τον κόουτς Γιαννάκη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΣΑΚΛΗ ΣΤΑΥΡΟ (Ο ΑΤΑ)

tsompane ata meta apo afto to post
tha patane oloi sto google na se vroune
ke tha vgazei proto proto tin sxoli gkourou

kapsoura pali diasimo ton ekanes