ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ο Οσφπ επέστρεψε στην Ελλάδα!

Παραθέτω πιο κάτω τις δηλώσεις του Μπουρούση στο wind.com.gr μετά την ολοκλήρωση των τελικών σχετικά με τη διαιτησία. Ο Άβερελ κινήθηκε στην ίδια λογική με τον μέγα κόουτς Γιαννάκη και τους συμπαίκτες του...

Ερ.:Οι συμπαίκτες και ο προπονητής σου εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία μετά το ματς... Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε στη σειρά των τελικών;
«Αυτή είναι η αλήθεια θα συμφωνήσω με τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Το πρώτο ματς έπρεπε να το κερδίσουμε, όπως και να ’χε. Αν θέλει να σε βοηθήσει η διαιτησία σε βοηθάει. Στο πρώτο ματς δεν παίξαμε καλά. Και ο Παναθηναϊκός τόσο χρόνια έχουμε δει πολλές φορές να μην παίζει καλά, αλλά τότε να έχει βοήθεια και να κερδίζει. Όταν δεν παίζει καλά, έχουμε δει να τον βοηθάει η διαιτησία. Αυτό είναι αλήθεια, δεν είναι ψέματα. Είναι απλή λογική. Όταν θέλει να σε βοηθήσει κάποιος, σε βοηθάει. Αν ήθελε, θα μπορούσε να το κάνει υπέρ μας στο πρώτο ματς. Δεν το έκανε και τελείωσε το ματς. Απλά πράγματα»

Τι μας λέει ο Μπουρούσης;
Πως ο Οσφπ, παρότι ήταν χειρότερος στο πρώτο ματς, έπρεπε να κερδίσει "όπως και να'χε".
Πως σε αντίστοιχη περίπτωση, όχι στο συγκεκριμένο ματς, αλλά σε αντίστοιχη περίπτωση, ο βάζελος θα κέρδιζε γιατί θα τον βοηθούσε η διαιτησία!
Συμπερασματικά...ο γαύρος αδικήθηκε από τη διαιτησία γιατί...δεν ευνοήθηκε!!!!!!!

Καλώς ήλθατε πίσω στην Ελλάδα ρε παιδιά...
Για αυτή τη δήλωση και μόνο...σας παρακαλώ πολύ να το ξανασκεφτείτε όταν θα με αποκαλέσετε γραφικό που μιλώ για τη διαιτησία που αντιμετωπίζει ο Άρης είτε εναντίον του γαύρου είτε εναντίον του βάζελου!
Γιατί εγώ καταλαβαίνω πως αν ο Μπουρούσης θεωρεί τον εαυτό του και την ομάδα του αδικημένη...τότε εμείς πρέπει να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα!
Γιατί εγώ καταλαβαίνω πως έχουμε φτάσει στο σημείο οι 2 "μεγάλες" ομάδες της Α1 να διαμαρτύρονται που τους παίζουν 50-50!!!!
Να δείτε που από του χρόνου θα το βλέπουμε και σε επίσημες ανακοινώσεις των ομάδων τους...
"Καταγγέλουμε τους 3 διαιτητές γιατί τόλμησαν και μας έπαιξαν 50-50 και ζητούμε από την αρμόδια επιτροπή να τους εξαιρέσει από τους αγώνες μας"

Να γιατί καμία διαφορά δεν έχει ο γαύρος από τον βάζελο, ο βάζελος από τον γαύρο...

4 σχόλια:

javito είπε...

eisai mpoyfos.den xreiazetai epeksigisi..

doxale είπε...

Ο Κίκι Κλάρκ μετά τον πέμπτο αγώνα με το Μαρούσι δήλωσε:
"Αυτό το ματς έπρεπε να το κερδίσουμε, όπως και να 'χε. Δεν παίξαμε καλά. Αλλά έχουμε δει πως και άλλες ομάδες δεν παίζουν καλά, αλλά τις βοηθάει η διαιτησία. Αυτό είναι αλήθεια, δεν είναι ψέματα. Είναι απλή λογική. Όταν θέλει να σε βοηθήσει κάποιος, σε βοηθάει. Αν ήθελε, θα μπορούσε να το κάνει υπέρ μας σήμερα (σ.σ. χθες). Δεν το έκανε στην τελευταία φάση, που δεν ήταν βέβαια φάουλ, αλλά μπορούσε να το δώσει, και τελείωσε το ματς. Απλά πράγματα."

Ανώνυμος είπε...

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA. Tha simfwnisw gia mia fora me ton papara...

Ανώνυμος είπε...

wx vre papara.einai dynaton?fysika an ekane o diamantidis teleutaia fasi sto oaka k o oxi o papaloukas sto sef,8a epairne to foul.fysika k an den epaizan kala opws propersi sto oaka,8a epaizan ksylo teleutaia amyna k 8a teleiwne to mats.ka8esai k ermineueis leksi pros leksi to vlaxo gia na vgaleis ena ili8io symperasma:kamia diafora vazelos me gavro.

o grafikos
javito