ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Ale opws palia...




Όσο για τον Κονσεϊσάο, αν διάβαζες κάτι πέρα από το Sportime (αλήθεια, πού βρίσκεις sportime ρε;;;) θα είχες καταλάβει πως έχει αποφασισθεί ότι φεύγει από την ομάδα...φαντάζομαι δεν το σκέφτηκες αυτό! ...eipe o Doxale...

Σε συμφωνία για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2010 ήρθαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σέρζιο Κονσεϊσάο.
Αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην ΑΕΛ, την Κυριακή (31/05) στην Τούμπα, το οποίο συνδυάστηκε με νίκη (1-0), ο αρχηγός του "Δικεφάλου" συναντήθηκε με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα προκειμένου να συζητήσει σχετικά με το μέλλον του. Αμφότερες οι πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, η οποία άρχισε τον Ιανουάριο του 2008, ανανεώνοντας για άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιο τους.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε γύρω στις 22:30, με τον Κονσεϊσάο να βγαίνει πρώτος. Ο Πορτογάλος μέσος αποχώρησε εμφανώς ικανοποιημένος και χαμογελαστός, αλλά δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο ενώπιον των δημοσιογράφων. Φεύγει πάντως ήρεμος για τις καλοκαιρινές διακοπές του, οι οποίες αρχίζουν τη Δευτέρα.


Opws palia, pou evgaze ton kwlo tou gia to fako tou Pokermon sti Santorini...
O Doxale mas, o dikos Ale, fainetai oti den ksexase tin texni tou Striptease kai sinexizei na ksevrakwnetai dimosiws...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΛΠΙ. ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

KALA TON XEVRAKOSES TON ALEKO....

doxale είπε...

Συγχαρητήρια που παρακολουθείς τόσο επισταμένα τα δρώμενα στην ομάδα που θα ήθελες να υποστηρίζεις, αλλά-δυστυχώς για εσένα-ένα μεσημέρι κοιμήθηκες με το ζόρι για να σε πάει ο θείος σου σο γήπεδο...μετά...εννοώ μετά από 15 χρόνια από αυτό το περιστατικό...είδες στο όνειρό σου την τρυφερή εκείνη οικογενειακή στιγμή...και αποφάσισες τελικά πως είσαι Δοξαίος!

Τη συνέχεια της ιστορίας την ξέρουν όλοι...ετών 19 ξεκίνησες να αλωνίζεις τα γήπεδα με τη Δόξα (τα εξής 6-7 γήπεδα που λένε...)και τώρα το παίζεις σε κάποια παιδάκια στο σύνδεσμο και μέγας Δοξαίος!

Σήμερα βέβαια...το διακύβευμα του post σου δεν είναι το κόμπλεξ που έχεις που έγινες Δοξαίος και όχι μπαοκτσής (από ότι φαίνεται)...το κόμπλεξ σου είναι πως κάπου στα 16 σου βρέθηκε μπροστά σου κάποιος που βαρέθηκε να σε ξεβρακώνει 14 ολόκληρα χρόνια, όπου σε βρει και όπου σταθείς!

Μπράβο Σάλπι...τα κατάφερες για ένα τόσο ουσιώδες θέμα να με ξεβρακώσεις και συ μια φορά!
Το κλίμα πάντως στον μπαοκ ήταν πως υπάρχει εμπλοκή στο θέμα Κονσεϊσάο αφού μάλλον ο μόνος που τον ήθελε ήταν ο Σάντος...
Πανηγυρίζεις λοιπόν που ο προπονητής που θέλεις να διώξεις από την ομάδα, ήταν ο μόνος που ήθελε να κρατήσει τον παίκτη!Βέβαια...μπορεί να έπαιζαν και μανατζεριλίκια μέσα ή παιχνίδι από τον μπαοκ για να του μειώσουν το συμβόλαιο..αυτά όμως δεν τα ξέρω εγώ!Θα μπορούσες ίσως να μας βοηθήσεις εσύ που είσαι και συχνός επισκέπτης στην Τούμπα τελευταία!

Αλήθεια...γιατί δε σχολιάζεις τα posts του Φου στο φόρουμ της Δόξας που κράζει τη διοίκηση που παίρνει δανεικούς από τον μπαοκ;;;
(σημείωση: εγώ δε διαφωνώ να παίρνουμε δανεικούς από όπουδήποτε, απλά μικρό αριθμό...όχι, γιατί είναι σταντέ πως θα εστιάσει πώς να με βγάλει αντιπαοκτζή)

Ανώνυμος είπε...

Nice story, no dragon, ws sinithws apo ti striptitzou tou site...

Na min pw ta xilioeipwmena...Allwste ekeino me to mesimeriano ipno den itan tin prwti fora, opote no dragon opws sinithws...(an den isoun tzzzzompanis tha to katalavaines kai monos sou, poios o logos na kaneis pws koimasai gia na pas kapou pou den exeis ksanapaei? Prepei na pas prwta kai na pwrwtheis gia na kaneis meta pws koimasai gia na se ksanapan, apli logiki einai. Alla etsi einai, esi pou pigaines me to zori giafto den pwrwthikes pote. Fantazomai tha simfwneis kai me to nomo pou evgale o kollitos tou father sou gia tous opadous. Edw thelei mia parathesi apo online leksiko gia to ti simainei o oros 'opados' giati den exeis idea. Hint: Opados DEN einai aftos pou ton pairnei me to zori sto gipedo o pateras tou giati den kserei pou na ton afisei).

Me to fou milisa kat'idian tzzzompani, kai tou eipa oti egw thelw daneikous, an einai o Klaus mesa, eidika.

Me ton Sergio afto einai to olo thema. O Santos o arxixestaras zitise na meinei giati perimenei na paei na kriftei stin podia twn megalwn se aksia paiktwn tou sta diskola. Pws na antikatastisei afta pou prosferei o Konseisao, afou den exei idea? Mono apo to Vriza mporei na perimenei na tou ferei etoimous paiktes gia na kanoun tis idies douleies pou kanoun oi alloi etoimoi paiktes pou tou efere. Giati paikti de tha vgalei pote. A, ksexasa, evgale to Mpourmpo stin Aek. Kai erikse ta tsimenta. Kiriolektika omwws, betatzis einai o anthrwpos.

An parei Rehagel o Paok na dw poios magkas apo sas tha mou dwsei 50 apodosi na parei prwtathlima. Na dw ti magkia sas.

Ανώνυμος είπε...

By the way, kako simadi otan kaneis mia mera na apantiseis ka pali the best thing you can come up with, is this...

Na dw tou xronou poia tha einai pali i diakiologia pou o Paok tha termatisei katw apo ti DI-A-LI-ME-NI Aek. Pali tha ftaiw egw, pou edwsa daneika sto Notia pou mou zitise gia na vgalei to mina...

doxale είπε...

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο...
Έκανα μια μέρα να απαντήσω αρχιτζομπάναρε γιατί εγώ-ευτυχώς και σε αντίθεση με εσένα-έχω και άλλες δουλειές στη ζωή μου (μέσα δε βάζω τις ώρες που σπαταλώ για να περνώ τις μαλακίες στοιχήματά σου, όπου παρεπιμπτόντως έχεις γαμήσει το roland garros...).

Για το αν πώς πήγαινες στο γήπεδο και από πότε...δε θα επεκταθώ. Άλλωστε μόνος σου δήλωσες πως στην Α' έχεις πάει σε 15 ματς όλο κι όλο. Και συμπάθα με δηλαδή...αλλά μόνος μου (χωρίς τον πατέρα μου δηλαδή) παίζει να έχω πάει σε περισσότερα των 20 (σου βάζω 20 γιατί είσαι τόσο προβοκάτορας που θα ζητήσεις να στα απαριθμήσουμε κιόλας) ματς. Ο δε Cotsos, που δε λέει καν πως είναι Δοξαίος, έχει πάει σε μια χρονιά σε 15 ματς μόνος του.
Εσύ-φαντάζομαι-δεν ήθελες να χάσεις τα μηλάκια στον Αρκαδικό ή τη σειρά σου στο λάστιχο και απλά δεν πήγαινες στο γήπεδο...

Respect από μένα διότι το άθλημα του λάστιχου είναι ίσως πιο αρχαίο και από το ποδόσφαιρο, το οποίο αγνοείς από ιδία πείρα και το έμαθες μέσω των φυλλάδων!

Είναι ένα πράγμα να παίρνεις το πιο επουσιώδες και να το προβάλεις για να δικαιολογήσεις τη γύμνια σου επιρρίπτοντας τη ξεβρακωσιά σου σε άλλους...
Δυστυχώς φίλε Σάλπι...επιλέγεις μονίμως να ρίχνεις το επίπεδο του διαλόγου και της δημοκρατίας...

Δυστυχώς φίλε Σάλπι...εσύ το έχεις ξεπεράσει το στάδιο της ξεβρακωσιάς...
Από ξεβράκωτος ανέβηκες (ή μάλλον κατέβηκες) στο επίπεδο του ξεκωλιάρη!!!

Και σε αυτό το επίπεδο δε θα σε ακολουθήσω ούτε εγώ ούτε το site!

Ανώνυμος είπε...

Ksexases na peis kai gia to monadiko ektos edras pou exeis paei sti zwi sou, ekeino stis Serres...