ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

A1 20η αγωνιστική

Άρης-Καβάλα:
Θα κάνω pick το +14.5 της Καβάλας στο 1.85 με 1 μονάδα. Πολλές απουσίες ο Άρης (δεν ξέρουμε ποιοι 8α είναι ετοιμοπόλεμοι) αλλά και η Καβάλα. Δεν παίζει ο "να καεί το πελεκούδι" και ο Μάρτιν. Η Καβάλα είναι πολύ αδύναμη κάτω από τα καλάθια, αλλά αν δεν παίξει ο Μπετς και ο Άρης αποδυναμώνεται πολύ με τον Νέλσον να κάνει βόλτες από το 3 έως το 5 ανάλογα με τις απουσίες. Ντεμπούτο Ράιτ...Σίγουρα η άμυνα είναι το σημείο που θα στηρίξει το ματς ο Ματσόν και θα πάω με το +14.5 καθώς η Καβάλα δεν είναι κακή ομάδα.
Αιγάλεω-Αεκ:
Τα έχουμε πει για την Αεκ...ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Στο καλύτερο έως καλό είναι φαβορί να πάρει το παιχνίδι. Το Αιγάλεω βέβαια παίζει μισή κατηγορία αφού πρέπει να κερδίσει γιατί τα Τρίκαλα μετά τη νίκη στη Ρόδο καραδοκούν. Χωρίς άγχος η Αεκ αποδίδει καλά πάντως και θα στηρίξω το 2.10 στη νίκη της μέσα στο Σίτυ με 0.5 unit.
Πανελλήνιος-Κολοσσός:
Ο Αντ1 είναι μεν φαβορί κυρίως λόγω της κακής παρουσίας του Μολοσσού στα εκτός, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση και ίσως συνεχιστεί η αγωνιστική πτώση. Ο Μολοσσός είναι φύσιν επιθετική ομάδα. Αν δεν ξεφύγει ο Αντ1 και το παιχνίδι είναι κλειστό τότε βλέπω σκορ στο 80-75. Αν τρέξει ο Αντ1 θα χαλαρώσουν οι άμυνες και ο Μολοσσός θα σκοράρει. Θα ρισκάρω το over 151.5 αν και θα το ήθελα στο 149.5. 1 unit στο 1.85.
οσφπ-παο:
Το ντέρμπι της 1ης θέσης της regular. Την ψυχολογία έχει ο βάζελος, το φορμάρισμα το έχει ο βάζελος (με εξαίρεση τον Παπαλουκά που παιχνίδι με παιχνίδι είναι καλύτερος αλλά δεν αντέχει να παίζει πάνω από 25-27 λεπτά), τον προπονητή έχει ο βάζελος. Φτάνει μόνο ο κόσμος του σεφ για να το πάρει ο γαύρος; Ίσως...όμως το 2.10 του βάζελου θα το πάρω με 1 unit και ας το χάσω, μήπως και αποκτήσει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Γιατί αν ο παο πάρει και το πλεονέκτημα, τότε ο οσφπ δεν έχει καμία τύχη (εκτός κι αν βγει 4ος ο Άρης και αποκλείσει τον βάζελο...lol).

Δεν υπάρχουν σχόλια: