ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Euroleague-TOP16 day 4

Βάζω χάντικαπ, στοίχημα νίκης και τα αγαπημένα μας ριμπάουντς για σήμερα...καλά θα ήταν αν υπάρχει post για συγκεκριμένη διοργάνωση (όπως τώρα είναι Euroleague ή Champions League) να γράφετε και τα δικά σας picks στα posts αυτά, εκτός κι αν πρόκειται για άλλες μέρες (όπως ο vasvas έγραψε αποκλειστικά για τη 2η μέρα σωστά, αφού εγώ έγραψα μόνο για την πρώτη μέρα). Με λίγα λόγια...τα λέω για τον ΑτΑ που έγραψε δικό του post για τα χτεσινά ChL ενώ υπήρχε δικό μου post που θα μπορούσε να βάλει τα pick του ως σχόλια...είμαι πάντως βέβαιος πως θα ξαναγίνει και για αυτό το λόγο θα είμαι ελαστικός..





4 σχόλια:

doxale είπε...

Πρώτο pick στη σημερινή EL θα κάνω από το παιχνίδι της Μόσχας. Περιμένω σκληρά αμυντικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η Σιένα έκανε μεγάλο παιχνίδι μέσα στην έδρα της με τη σημερινό της αντίπαλο και εξασφάλισε μια πολύ μεγάλη διαφορά της τάξης των 18 πόντων. Έχει λοιπόν την άνεση της διαφοράς, αλλά κουβαλάει στις πλάτες της την ήττα στο Ζάγκρεμπ από την Τσιμπόνα (η οποία πάντως έχασε στην έδρα της από την Φενέρ). Βλέπω λοιπόν να προσπαθεί κυρίως να προστατέψει τη διαφορά και να πηγαίνει σε αργό ρυθμό. Η CSKA από την άλλη βγάζει την ενέργειά της μέσα από την άμυνά της φέτος. Είχε 77 πόντους μ.ο. στην κανονική διάρκεια της EL και μόλις 69 (με τους 56 που έβαλε στην Σιένα να είναι κρίσιμο) στο Τοπ-16.
Αγωνιστικά, η Σιένα πήρε το κύπελο στην Ιταλία, παίζοντας 3 σκληρούς αγώνες σε 3 μέρες και καλείται να παίξει με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με την κούραση να παίζει πιστεύω ρόλο. Από την ΤΣΣΚΑ δεν παίζει ο Σμόντις, ο οποίος είναι σημαντική απουσία και επιθετικά και αμυντικά, αποδυναμώνοντας το ριμπάουντ της ΤΣΣΚΑ.
Θα κάνω pick το under 146.5 πόντους στο 1.90 με 1.50 unit.

doxale είπε...

Θα επικεντρωθώ λίγο και στο άλλο παιχνίδι του ίδιου ομίλου, το Fener-Cibona.
Η Fener κέρδισε μέσα στο Ζάγκρεμπ και έτσι η Cibona απώλεσε το πλεονέκτημα της νίκης της επί της Σιένα. Δεν της έφτανε αυτό...έχασε και η CSKA από τη Σιένα και ήρθε και έδεσε...
Η Φενέρ να θυμίσω είχε κερδίσει πέρυσι στην 1η αγωνιστική, μέσα στο παλέ τον αυτοκράτορα και είχε πάρει αβαντάζ για την πρόκριση στους 8. Ο τουρκοφάγος όμως την κέρδισε μέσα στην Πόλη και από εκεί που η Φενέρ ήταν 2-1, άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, ώσπου έχασε με 1 πόντο λιγότερο από ότι είχε κερδίσει την Λιέτουβος και σε συνδυασμό με τη νίκη του αυτοκράτορα επί των Λιθουανών, πήρε την πρόκριση με την ψυχή στο στόμα. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί η νίκη της Φενέρ μέσα στην Τσιμπόνα δε λέει και πολλά...αν και δεν παίζει με τον Άρη, ο οποίος ως γνωστόν είναι σα να παίζει στην έδρα του στην Τουρκία. Όμως, ο Άρης πήγε εκεί με 0-3 και όμως την κέρδισε. Η Τσιμπόνα που πάει με 1-2 και έχει την ΤΣΣΚΑ τελευταία αγωνιστική μέσα (μπορεί να είναι αδιάφορη), έχει λοιπόν βάσιμες ελπίδες...γιατί να μην κερδίσει στην Πόλη;
πιστεύω πως θα είναι κλειστό παιχνίδι, ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες να εκμεταλλευτούν την ήττα της Τσιμπόνα στην Κροατία και να πάρουν το +6,5.
Ποντάρω μια μονάδα στο +6,5 της Τσιμπόνα στο 1,90 και άλλη μία στο 3,50 που δίνει η νίκη της μέσα στην Πόλη...

Ανώνυμος είπε...

banana kanela ithele salpi

doxale είπε...

Ψωμάκι δίνουμε...
Το under της ΤΣΣΚΑ δεν ήρθε βέβαια, αλλά και πάλι να γινότανε σήμερα ο αγώνας, πάλι under θα το έπαιζα. Αφήστε που όλοι μας κορόιδεψαν πως δεν παίζει ο Σμόντις...
Η Τσιμπόνα μας δικαίωσε με το παραπάνω...ή μάλλον η Φενέρ μας δικαίωσε αφού δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο σαν ομάδα (θυμηθείτε πως πέρυσι είχε και τον Ούιλι-το μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί-Σόλομον).
Πολύ άνετη νίκη μέσα στην Πόλη και ταμείο και στα 2 στοιχηματάκια μας βέβαια...