ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Euroleague Top-16 G2

Τελευταίας στιγμής...αλλά έπαιξα τον γαύρο στο -3,5 με Ταού (μπορείτε να τον βρείτε και -2,5 ενδεχομένως, αλλά betoto που είχα λεφτά -3,5 τον είχε) παρολιασμένο με Άλμπα-Ρεάλ κάτω από 149,5 πόντους (επίσης μπορείτε να το βρείτε κάτω από 150,5).
Έκανα κι ένα άλλο παρολί με γαύρο -3,5,Μπάρτσα -9,5 με Μακάμπι και Αρμάνι διπλό στο 1,95 στην Πολωνία με Προκόμ.
Λεπτομέρεια...έχω να πιάσω στοίχημα μπάσκετ από το 2006 (παρότι δεν έπαιζα πολύ...έτσι;).

5 σχόλια:

doxale είπε...

Συνεχίζει βέβαια το αρνητικό σερί από το 2006...
Έλεγα πως ο γαύρος βρίσκεται και στο -2,5...και να που κάτι ήξερα...ή μάλλον δεν ήξερα...δεν ήξερα πως θα χάνει σε όλο το παιχνίδι από μια Ταού που έπαιζε χωρίς ψηλούς...δεν ήξερα πως ο Γκριρ θα χάσει την καταραμένη βολή και δε θα πάει στους 4 η διαφορά να τελειώνουμε...δεν ήξερα(ή μάλλον αυτό το ήξερα)πόσο βλάκας και άχρηστος είναι αυτός ο Γιαννάκης που ενώ καλώς έβαλε τον Βασιλόπουλο πάνω στον Ρακόσεβιτς (παρότι πιο αργός) έβαλε ακόμη ένα miss-match παίζοντας με 2 5άρια (Μπουρούση-Βούισιτς) αρκετή ώρα, ενώ οι άλλοι έπαιζαν με 4αρι τον Πιτ Μάικλ.
Τουλάχιστον να έχανε το μπουρδέλο του Πειραιά (που πάντως πια θέλει νίκη στην Πολωνία και νίκη επί της Αρμάνι καλύπτοντας και τη διαφορά μετά την νίκη της Αρμάνι στην Προκομ).
Ένα σημείο που το έδωσα...δεν ήρθε εύκολα, αλλά είναι πιο πλήρης ομάδα και παρόλο που εκτός δε λέει πολλά, ωστόσο εγώ θα το έδινα ανάποδα το παιχνιδάκι, δηλαδή ελαφρώς φαβορί την Αρμάνι.
Εύκολα ήρθε η Μπάρτσα με τους εβραίους...και έγινε έτσι η 3η αξιόλογη ομάδα που κατατροπώνουν οι Καταλανοί μέσα στην έδρα τους.
Θέλαμε λοιπόν τον γαύρο για να βγάλουμε την 3άδα, αλλά ο Γιαννάκης ο παλιο....μπιπ είναι για τον μπιπ!!!
Η Άλμπα δεν ήρθε...άνετα!!!Πάντως από στατιστικής άποψης άξιζε και γι αυτό το επιλέξαμε...

Ανώνυμος είπε...

ke gamiseta ola .........

Cotsos είπε...

Εσύ έπαιξες γάυρο στο 3,5, εγώ Ταού στο 2,5...

Πώς καταφέραμε να χάσουμε και οι δύο...

Pokermon είπε...

1, 3, 5 einai psilokleidia noumera gia to basket, dil exoun parapanw apo to sinithes 3.5% na katsoun(peripou 5%). Afta me vasi to NBA, edw isws na 'nai ligo diaforetika, alla genika, as you learned the hard way, apofevgete na ta 'xarisete' etsi. Dil, an pisteveis oti to -3.5 tha vgei 55% twn forwn, tha pei oti tote to -2.5 tha vgei 60% pou den einai poli realistiko. Genika otan mia apodosi allazei logw paiksimatos sto basket (kai oxi logw ksafnikwn newn, travmatismwn klp) kalitera na tin afineis. Bet at the apex (dil sto psilotero simeio pou ftanei mia apodosi) or don't bet at all...

doxale είπε...

Thanks Salpi για τις συστάσεις...η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε και πιο επαγγελματικές-και όχι μαντικές όπως του ΑτΑ-ικανότητες!!!