ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Euroleague Top-16 G3 (10-12/02)



Αυτά είναι τα παιχνίδια Τετάρτης και Πέμπτης της EL (moneyline και spread).
Και μη ξεχνάτε πως εγκαινιάζουμε τη λογική των picks και των units.

16 σχόλια:

Pokermon είπε...

Apla apodoseis? De vlepw picks...

doxale είπε...

Βάζω πρώτα τις αποδόσεις για να διευκολύνονται και αυτοί που δεν τα πάνε καλά με τα site εταιριών. Είναι ενδεικτικές και σαφώς κάποιος μπορεί να κάνει pick μεγαλύτερες αποδόσεις αν τις βρει σε άλλες εταιρίες.

Cotsos είπε...

Έπαιξα κάτι ψιλά, έτσι για να ασχοληθώ, χωρίς πλεονέκτημα, στα ίσα και παληκαρίσα ΤΣΣΚΑ (1,84)και Παρτίζαν (1,85).

Πρέπει να βάλω και πικς σμικς και τέτοια? :P Βάζω από 1 unit ξερωγω.

doxale είπε...

Λοιπόν...αρχίζουμε με τα πικς και σμικς, τα ψιψίνια και τα κοκοψώνια...
Θα εμπιστευόμουνα τον προδότη Γιαννάκη και την αρμάδα του για το -7.5 αν δε μου είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα ό,τι μου έκανε. Πιστεύω πως θα κερδίσει και μάλιστα με διαφορά πάνω από 10 πόντος. Αλλά με δεδομένο πως στο ΤΟΠ-16 δε σκοράρει όσους στη φάση των ομίλων (73.5 αντί 80.2) και με δεδομένο πως και η Προκόμ είναι ψιλοτραγική στην επίθεση (68.5 στο τοπ-16, 67.7 στους ομίλους) θα κάνω pick το under 148.5 στο σύνολο πόντων με 2 units.
Σε λίγο θα ανεβάσω και για τα υπόλοιπα...

doxale είπε...

Έγραψα τον γαύρο γιατί αρχίζει πιο μπροστά από τα άλλα. Η απόδοση είναι στο 1.90 στην betoto.
Πάμε και στα άλλα...
Δεύτερο pick είναι στο παιχνίδι της Armani μέσα στην Ταού. Η Ταού χωρίς τον Σπλίτερ είναι ψιλοάδεια κάτω από το καλάθι. Και η AJ δεν είναι πολύ φορτωμένη κάτω άλλα είναι αθλητική. Η Ταού έχασε κατά κράτος την προηγούμενη αγωνιστική τη μάχη των ριμπάουντ από τον Γαυρο, τον οποίο είχε κερδίσει και σε αυτόν τον τομέα στην 1η αγωνιστική του τοπ-16. Το +6.5 στα ριμπάουντ λοιπόν στο 1.85 για την AJ θα το τιμήσω, θα το κάνω pick με 3 units. Από αυτό το ματς μ΄αρέσει και το +15.5 που δίνει στο spread την ΑJ στο 1.90. Pick με 1 unit.
Συνοψίζοντας τα picks μου:
Prokom-OSFP:
2 units under 148.5 1.90
Tau-AJ:
3 units +6.5 reb 1.85
1 unit +15.5 AJ 1.90

Καλή τύχη...

doxale είπε...

Αν χρειάζεται να παίξω το under 148.5 για να κερδίσει ο οσφπ άνετα...να με πληρώνεις ρε javito...
Ήμαρτον...

Pokermon είπε...

Pali to gamises ta matia, alla toulaxiston epiases to megalo. 1-2 -0.45 units se vgazw apo dw.

Cotsos είπε...

1/2 κι εγώ... Αφού δεν κατέβηκε η ΤΣΣΚΑ στο γήπεδο...

-0.15 units.

doxale είπε...

-0.45 units από τα πρώτα picks μου.
Μας έσωσαν τα ριμπάουντ της AJ. Σε λεφτά πήγα λίγο καλύτερα γιατί έπαιξα και το under 148.5 στο Siena-CSKA, που ήρθε με μεγάλη άνεση.
Για σήμερα θα κάνω ένα πρώτο pick στο -2.5 στα ριμπάουντς τον παο στο 1.75 της betoto με 2 units.
Later...

doxale είπε...

2ο pick μου για απόψε στην EL θα είναι το +0.5 ριμπάουντς της Cibona εναντίον της Φενέρ μέσα στην Κροατία στο 1.95 από betoto με 1 unit.
H cibona φαίνεται να έχει μικρό ΜΟ στο τοπ-16 γιατί πήρε πολύ λίγα εναντίον της CSKA (23), ενώ στο παιχνίδι με τη Σιενα στην Κροατία είχε πάρει 35 και είχε κερδίσει κατά κράτος τη μάχη (33-25).H Fener έχει έναν από τους κορυφαίους ριμπάουντερ τον Τουρκσαν, αλλά και η Τσιμπόνα έχει βαριά κορμιά.Νομίζω πως μέσα στην Κροατία έχει καλή τύχη το pick μου.
Επίσης, pick θα κάνω και το +6.5 της Μακάμπι μέσα στη Ρεάλ. Η Ρεάλ δεν με εμπνέει, αν και κέρδισε στην έδρα της τη Μπάρτσα (ήταν όμως ντέρμπι και σίγουρα ήταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι από ότι σήμερα με μια ομάδα που παντως έχασε εύκολα τις 3 τελευταίες φορές στην Ισπανία, αλλά είναι ανεβασμένη τελευταία). 1.90 λοιπόν το +6.5 με 1 unit. Θα βάλω και 0.5 στην νίκη της Μακάμπι στο 3.70. Όλα betoto...

Cotsos είπε...

1 unit, +150,5 πόντους στο Barca-Alba

doxale είπε...

Πολύ καλό Cotso...

Cotsos είπε...

Στο 1,98 Βetfair.

Α, δε με λέτε...
Επειδή με έχει εκενευρίσει η betfair,(κολλάει το Poker και δεν βγάζω άκρη με το τεχνικό) και θα την κάνω, πού να γραφτώ? Ένα θα διαλέξω δεν είμαστε για πολλά πολλά...
Να έχει αυτά που συζητάμε εδώ (Γ εθνικές, μπάσκετ κλπ, αλλά και πόκερ)

Pokermon είπε...

Loipon katarxas poli kalo pick to +150,5 pontous, diskola mia omada na xasei me panw apo 151 pontous diafora:)

fantazomai ennoouses to over..

Defteron, an thes na exei g' ethniki kai polla tetoia props san afta poui leei o ale, grapsou stin Bwin. Pigaine www.ippokosmos.blogspot.com (to blog tou mikrou ale) mpas kai parei kai kanena fragko. Exei link ekei. Exei apo ola, exei polli kinisi sto poker kai trella donks. Genikws, gia na kaneis tin plaka sou i bwin (i o klwnos tous i betoto) einai ok. An arxizeis kai paizeis megala posa kai tous gamas (sto stoixima panta) tote exoun problem. Einai kafenes vevaia, alla de gameis, exei kali poikilia kai apeira lathi se apeira sports.

Sou vazw stoixima prokatavolika oti sti eurovision pali tha ta kanoun poutana kai tha vgaloun oti na nai, eidika sta head-to-head (an mia xwra tha parei parapanw apo tin alli).

Epipleon i Bwin exei kai to kalo oti grafesai sto b'inside kai mporeis na eksargirwseis kati pontous pou mazeveis oso paizeis gia eisitiria se tournouakia i gia alles klirwseis. Sto poker, leitourgei ws kati san 'rakeback', pragma pou sigoura prepei na nai efprosdekto gia enan paikti pou paizei gia to xava tou (kai 100% aparaitito gia pro).

Enallaktika kai i expekt exei g'ethniki kai kali poikilia, alla sti thesi sou mallon bwin is best giati dinei polla kai wraia props sto basket, san afta pou paizei o ale edw.

doxale είπε...

Η Μακάμπι μας πούλησε...τα rebounds ακόμη μια φορά μας ξελάσπωσαν...
+παο -2.5 1.75 2 units=3.5 units
+cibona +0.5 1.95 1 unit=1.95 units
-maccabi +6.5 1 unit
-maccabi 2 ml 0.5 units
Meriko Synolo 3.5+1.95-1-0.5=+3.95
Apo xtes eixa -0.45
Synolo +3.5

Cotso...fysika kai vgike to pick sou!
+1.83 to synolo sou

Cotsos είπε...

Ναι ρε Barca...Τώρα το είδα.

Bwin ιτ ιζ δεν...