ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΛΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Πίνακας Συγκεντρωτικών στοιχείων για τα picks

Όπως βλέπετε, προστέθηκε αριστερά ένα εικονίδιο με τίτλο "Πάμε Ταμείο..." και hyperlink σε ένα φύλλο excel. Το φύλλο αυτό είναι ενεργό, αλλά δεν είναι δυναμικό για να μπορείτε να σημειώνετε τα picks για τα οποία γράφετε στα posts σας.
Πολλή δουλειά έριξα για αυτό...
Έχει μια στήλη με την ημερομηνία του γεγονότος για το οποίο στοιχηματίζετε, μια στήλη με το όνομα του συγγραφέα, μια με το γεγονός για το οποίο στοιχηματίζετε, μια με το σημείο που διαλέγετε, μια για τη διοργάνωση.
Επίσης, μια στήλη για τα units που ποντάρετε, μια με την απόδοση στην οποία το ποντάρετε, μια που είναι στην ουσία κωδικός που αποτυπώνει μόνο τρια αποτελέσματα (1 για τα κερδισμένα,-1 για τα χαμένα και 0 για αυτά που δεν είναι ούτε κερδισμένα ούτε χαμένα) και μια που δείχνει το κέρδος. Το πρόγραμμα υπολογίζει από μόνο του. Με αρνητικό πρόσημο είναι τα χαμένα, ενώ στα κερδισμένα δίνει μόνο το καθαρό κέρδος και δεν υπολογίζει και αυτό που ποντάρατε.
Θα συνεχίσετε λοιπόν να γράφετε posts για τα picks σας, ώστε να φαίνεται και η ώρα και μέρα που ποντάρατε και εγώ θα τα περνάω στο excel. Αν έχετε αντίρρηση ως εδώ ή αν έχετε αντίρρηση κάθε φορά που σημειώνω τα picks σας θα μου το λέτε για να το διορθώνω.
Αν κάποιος ξέρει τον τρόπο να το κάνουμε δυναμικό το excel ας μου τον πει ώστε να σημειώνετε μόνοι σας τα picks.
Για ερωτήσεις, βελτιώσεις και κυρίως συγχαρητήρια...περιμένω τα σχόλιά σας!

3 σχόλια:

Cotsos είπε...

Δεν ανοίγει το λινκ.

doxale είπε...

Έχει γίνει ένα λαθάκι...γιατί το excel δεν είναι δυναμικό φύλλο. Είναι στατικό, οπότε θα πρέπει να γράφετε τα posts σας κι εγω να τα περνάω στο excel. Τώρα πάντως πρέπει να ανοίγει...

Ανώνυμος είπε...

bravo!kali doylitsa!